Osto- ja toimitusehdot

Nämä yleiset osto- ja toimitusehdot koskevat kaikkia asiakkaan tekemiä ostosopimuksia Epions Oy:n (myöhemmin "Epions") kanssa. Tilaamalla hyväksyt nämä yleiset ehdot. Nämä ehdot on saatavilla pdf-muotoisena aina ostajan niitä pyytäessä. 

Hinnat

Hinnat ovat euroissa (€) ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden ALV:n, valuuttakurssien ja sisäänostohintojen vaihteluista sekä lakisääteisistä maksuista tai niiden muutoksista tai muista vastaavista syistä johtuviin hinnanmuutoksiin, joihin emme voi itse vaikuttaa. Selvästi virheellisesti hinnoiteltujen tuotteiden kohdalla Epions pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen.

Toimitustavat

Toimituksen hoitaa Posti. Postin toimitusajat ja lähetysten seuranta tapahtuu osoitteessa www.posti.fi. Tuotteen voi noutaa veloituksetta osoitteesta Sörnäisten rantatie 8, 00530 Helsinki, erikseen sovittavana aikana. Toimitus tapahtuu mahdollisimman pian tilauksen jälkeen, kustomoimattomien tuotteiden kohdalla viimeistään 2-4 arkipäivän sisällä. Kiireisinä aikoina toimitusaika voi olla hieman pidempi. 

Käytämme kuljetuksessa ainoastaan Postia. Varmistathan osoitetietojen oikeellisuuden tilausvaiheessa. Epions ei ole vastuussa asiakkaan virheellisesti antamaan osoitteeseen toimitetusta tuotteesta. 

Vaihto- ja palautusoikeus

Kuluttajansuojalain mukaan kuluttajilla on etämyynnissä oikeus perua kauppa 14 päivän kuluessa toimituksen vastaanottamisesta. Vaihto- ja palautusoikeus edellyttää, että tuote ja alkuperäispakkaus ovat palautettaessa myyntikunnossa. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske kustomoituja tuotteita. Vaihto- ja palautusasioissa ostaja on vastuussa aiheutuvista postituskustannuksista. Vaihto- ja palautusasioissa ota yhteys osoitteeseen: asiakaspalvelu@epions.fi tai puhelimitse: 041-3134 977. 

Vastaanottamatonta lähetystä ei pidetä kuluttajansuojalain mukaisena palautuksena, vaan se katsotaan sopimusrikkomukseksi ostajan puolelta. Näissä tapauksissa veloitamme automaattisesti 25,00€ posti- ja käsittelykuluja.

Palautus tehdään aina samalle maksutavalle kuin mistä tuote on maksettu. 

Tuotteen käyttö

Epions ei vastaa vioista ja/tai vahingoista, jotka johtuvat tuotteiden käyttöohjeiden vastaisesta käytöstä tai muuten virheellisestä käytöstä (tuotteisiin ei saa esimerkiksi kohdistaa voimakasta painetta).  Tuotetta on käytettävä tasaisella alustalla ja tuotteita on säilytettävä sisätiloissa, Tuote ei saa altistua vedelle, sähkölle tai kuumuudelle. 

Huomaathan, että puu on luonnontuote ja siinä voi olla luontaisia värivaihteluja sekä jännityksiä. 


Jousto-luotto lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30-3000 euron ostoksia. Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto -verkkokaupan mukavin maksutapa!